MARTINCAR használtautó

Termékeink

Galéria

H1 foglalatú, Stage Xenon égő, H.I.D. Xenon izzó.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

H1 foglalatú, Stage H.I.D. Xenon égő & Xenon izzó Német Technológia.

Minőségi Német technológiával készült Xenon izzó. 50/55 Watt teljesítményű hid Xenon rendszerhez illeszthető. 6 hónap teljes körű garancia. Hosszú élettartam. Pontos vetítési kép, az autó gyári kábeleit nem kell megvágni vagy kicserélni, kizárólag az eredeti rendszerhez csatlakozik. Minden autótípusba és motorkerékpárba beszerelhető, amiben ilyen foglalatú szabványos izzó van. Bármilyen más márkájú utólagos Xenon készlethez is hozzáilleszthető.
Választható: 4300, 6000 Kelvin színhőmérséklettel.
A feltüntetett ár darabár 1db Xenon égőre vonatkozik!

Garancia !

Minden Hid Xenon készletünk és Xenon alkatrészünk gyártósori minőségellenőrzésen esik át, így már a gyárban kiszűrik az esetlegesen hibás alkatrészeket. Minden Xenon termékünk esetleges garanciális cseréjét azonnal raktárról végezzük. Folyamatos információ support és alkatrészellátás. Minden Xenon készletünk, égőnk vakításmentes! Ennek azonban feltétele a szakszerű beszerelés, beállítás és a megfelelő tartozékok kiegészítők. Csak a hibásan vagy szaktudás nélkül szerelt termékek vakítanak ! A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeit, a 6/1990 (IV. 12.) KöHÉM rendelet tartalmazza. A kiegészítő alkatrészekre is ez a rendelet érvényes!

Projektoros vetitőlencsés vagy normál tükör foncsoros lámpa. Milyen Xenon kell hozzá?

Nagyon fontos, hogy az utólagos Xenon izzónak a halogén égő eredeti foglalata határozza meg a típusát nem, pedig a lámpa kialakítása.

Minőségi különbségek, amire érdemes odafigyelni: Kábelek, tömítések, csatlakozók anyaga, minősége, szigetelése. A xenon égő minősége, anyaga, összeszerelési struktúrája, szigetelése, méretpontossága, élettartama, vetítési képe ,fókuszpontja és legfőképpen a xenon izzó fényereje. Minden Xenon égőnk minőségi Burner –el kisülés gömbbel szerelt.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a MARTIN CAR TECHNOLOGY minden terméke eredeti. Feltüntetett áraink valósak, a készülékek tényegesen elérhetőek, megvásárolhatóak. Termékeink és szolgáltatásaink az előre megadott minőséget és tudásszintet tartalmazzák. Idegen oldalakon közölt árakért és információkért, valamint azok valóságtartalmáért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Cégünk elítéli az ármanipulációt és olyan ajánlatot, ami később hirtelen felmerült, nem várt költséggel párosul, vagy a konkurenciát becsmérli.
Kérjük minden esetben pontosan informálódjon, hogy mit tartalmaznak az Ön által kapott ajánlatok. Ma Magyarországon a szoros piaci verseny miatt, sokan első látásra kecsegtető, nem részletes, csábító, olcsónak tűnő árakkal manipulálnak, a vásárló elnyerése érdekében.

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához