MARTINCAR használtautó

Volvo XC60 Laser Interceptor Prémium MLS LI 4-fejes rejtett rendszámkeretes K3 fix traffipax VÉDA jelző GPS stick detektor beszerelés

Termékeink

Galéria

Volvo XC60 Laser Interceptor Prémium MLS LI 4-fejes rejtett rendszámkeretes K3 fix traffipax VÉDA jelző GPS stick detektor beszerelés

Extra érzékenységű, extra erős tulajdonságokkal rendelkező lézeres traffipax védelmi termékcsaládunk a Laser Interceptor. Moduláris rendszerének köszönhetően széles felhasználás területen alkalmazható.
 
A Laser Interceptor számítógéppel konfigurálható és frissíthető, így akár egyénileg is módosíthatók a beállításai. Magyar nyelvű hang menüvel rendelkezik, de egyedi igény esetén más nyelvek is beállíthatók.
 
Moduláris felépítése véget könnyen módosítható bővíthető. A központi egység egyszerre 4 db fej vezérlését képes ellátni. Ha Ön elsőnek csak első vagy csak hátsó Traffipax védelmet vásárol, későbbiekben minden plusz költség nélkül további fejeket csatlakoztathat a központjához. Vagy a meglévő fejeket felhasználástól függően módosíthatja
 
A Laser Interceptor központi egységén található egy számítógépes csatlakozó ezen keresztül szoftvere gyorsan és az autó megbontása nélkül könnyedén felfrissítető a későbbiekben üzembe helyezendő Traffipax ellen is.
 
A Laser Interceptor napjaink egyik legújabb fejlesztéseit magában hordozó Traffipax védelmi eszköze, amely bejövő lézerjel esetén hang- és beszédriasztással figyelmezteti a személygépkocsi vezetőjét a veszélyre.
 
A Laser Interceptor egy horvát fejlesztésű, moduláris lézerblokkoló, illetve többcélú lézeres érzékelő (Multipurpose Laser Sensor, MLS). Köszönhetően a hazánkhoz közeli előállításnak, a gyártó kiemelt figyelmet fordít a Magyarországon is használt lézerekre.
 
A rendszer egy központi egységből, és a hozzá kapcsolódó fejekből áll. A központi egységet javasolt a műszerfal alá szerelni. Ez tartalmaz hangszórót is, melyen keresztül a riasztás hallható, illetve a rendszer be is mondja, hogy milyen típusú lézert érzékel. Külső hangszóró is használható hozzá, illetve rádiónémítással is rendelkezik (ha az autónk hangrendszere ezt támogatja).
 
Laser Interceptor specifikációi:
 • Hangriasztás, a készülék bemondja, milyen lézert észlel
 • Rádiónémítási lehetőség (ha az autórádió tudja a funkciót)
 • Beszédriasztás
 • Nincs időkorlát - folyamatos blokkolás
 • Önellenőrzés
 • Frissíthető rendszer
 • Transzponder-csatlakozás ellenőrzés
 • Fúrásmentes felszerelhetőség
 • Kisméretű blokkolófejek (kb. 3,5cm mélységűek)
 • Bővíthető, a központi egység, maximum 4 fej fogadására képes (van 2, 3 és 4 fejes változat)
 • Állítható hangerő
 
A különböző méreteknek köszönhetően majdnem minden autóhoz található illeszkedő perspex lap, ami igény szerint méretre vágható. Az emberi szem számára átláthatatlan perspex lap segítségével az autóra szerelt lézeres traffipax védelem elrejthető, így a felszerelt fejek teljességgel észrevehetetlenek. A lézeres eszköz által használt 904 nanométeres fényt azonban nem szűri meg, így az tökéletesen át tud hatolni rajta, nem gyengíti a hatásfokát. A fejek szereléséhez egyedileg kialakított rendszámtábla keretbe tökéletesen illeszkednek a Laser Interceptor fejek így azok nem látszanak, a PERSPEX lap teljesen lefedi azokat. A perspex műanyag lécei könnyen a megfelelő méretre és formára hajthatók. A szerelésnél figyelni kell, hogy a Laser Interceptor feje és a perspex lap közé ne jusson szennyeződés, vagy könnyen takarítható legyen. A kosz jelentősen rontja a lézerblokkoló fej hatásfokát. A perspex lapok között van rendszámkeret forma, de van, amelyik egyedileg alakítható, vágható, hő légfúvóval lágyítva kívánt alakúra hajlítható. A PERSPEX lapok használata esetén különösen ügyeljen a fejek tisztíthatóságára, vagy ha ez nem megoldható, akkor úgy szerelje be a PERSPEX lapokat, hogy ne koszolódjanak (por és vízmentesen zárja le azokat).
Laser Interceptor az igazán profi Traffipax védelem!
 
 
K3 fix traffipax jelző GPS stick detektor
Magyarország útjain jelenleg 160 db lézeres, valamint 365 db, fixen telepített radaros sebességmérő (VÉDA kapu) les ránk nap mint nap. A 'TrafficSpot/VÉDA-kapu jelző GPS stick' detektor az utóbbiakat hívatott jelezni. 
 
A készülék tartalmaz egy a készülékre előre feltöltött, friss európai adatbázist, mely magába foglalja valamennyi ismert fix telepítésű traffipax, sebességmérő kapu koordinátáját, s ezeket utunk során megközelítve műholdas kapcsolat segítségével fény- és hangriasztással (csipogás) jelez a közelgő veszélyre.  
 
Sebességmérőhöz közelítve detektorunk előre beállított időintervallum alapján ad jelzést, riaszt. Ez, a telepített traffipaxtól számított maximum 35 másodperc lehet (állítható az online kalibráló program segítségével!).
A hang riasztás mindaddig történik, ameddig nem lassítunk le az adott szakaszon, a traffipaxnál érvényben lévő sebességkorlát alá, a fényriasztás ezzel szemben folyamatos, míg el nem hagyjuk a mérőt

 

Fontos és értékes információk az infóvonalunkon: 06 30 200 99 75