MARTINCAR használtautó

Hamann BMW M6 Extra lézerblokkoló szerelés 12 db Blinder lézerdetektor és lézerblokkoló fej beszerelése & Beltronics Bel Target Euro 966 R beépíthető radardetektor tökéletes traffipax elleni védelem.

Termékeink

Galéria

Hamann BMW M6 Extra lézerblokkoló szerelés 12 db Blinder lézerdetektor és lézerblokkoló fej beszerelése & Beltronics Bel Target Euro 966 R beépíthetõ radardetektor tökéletes traffipax elleni védelem. Nem kell, hogy tovább büntessenek minket!!!

Ma a lézerblokkoló és a radardetektor, valamint egyéb készülékek használata és birtoklása törvény szerint nem tiltott Magyarországon. Így Ön minden további nélkül használhatja ezeket jogosítványa védelmében. Nem kell félni a rendõrségtõl!

Van tökéletes védelem a lézeres traffipax ellen!

A cikkünkben szereplõ autóra közel sem lehet mondani, hogy vérszegény. A Hamann Hungary-nak köszönhetõen a gyári nem szerény teljesítményt megtoldották még 60 LE-vel, így az 576 LE-re izmosodott BMW mennydörgõ hangjával impozáns jelenségnek számít. Természetesen az autó extra erejét a tulajdonosa inkább a Hungaroringen autózza ki, de a közutakon is közlekedik vele, és bizony nehéz a 30-as és 60-as korlátozásokat betartani.

A traffipax-kezelõ rendõrök rémálma!

A Hamann BMW M6-ra jelenleg az egyik legkorszerûbb Blinder lézerblokkoló technológia került felszerelésre. Talán már az extrémitás határait feszegetve.


további információ: http://portal.martincaraudio.hu/radar/Radar_&_Lezer_detektor_blokkolo.html