MARTINCAR használtautó

Stage Digitális 35 Watt H4-bi Foglalat, Can Bus Xenon Lámpa Készlet, H.I.D. xenon szett.

Termékeink

Galéria

Stage Digitális 35 Watt H4-bi Foglalat, Can Bus Xenon Lámpa Készlet, H.I.D. xenon szett.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

Stage 35 Watt Digitális Can Bus H4-bi Xenon lámpa készlet.
 
Fejlett technológia, kedvező alacsony árszegmens!
Stabil, Can Bus kompatibilis készülék. Gyors begyújtási idő, stabil fényerőtartás, vibrációmentesség. 35 Watt-os trafóval és izzóval szerelt xenon készlet.
A Digitális technikának köszönhetően a Stage xenon készlet nem ír hibakódot, nincsenek zavaró következmények. Biztos működés, hosszú élettartam. Fejlett, új generációs zavarszűrés. Nincs semmilyen rádió, vagy elektronikai zavar. A kategóriájában kiemelkedő láthatóság, fényerő köszönhető, a német technológiájú Xenon trafónak. Az autó gyári kábeleit nem kell megvágni vagy kicserélni, kizárólag az eredeti rendszerhez csatlakozik. Minden autótípusba és motorkerékpárba beszerelhető, amiben szabványos halogénégő van. Észszerű döntés, nagyon kedvező ár érték arány. Biztos Garancia háttér! Új vagy Garanciális autó esetén nem szűnik meg a gyári garancia!

Választható: 4300, 5000, 6000 Kelvin színhőmérséklettel.

A Hid Xenon szett színhőmérsékletének, azaz kelvin-ének kiválasztása Webshop rendelés esetén, a megjegyzés rovat kitöltésével történik.
Minden Xenon készletünk, égőnk vakításmentes!! Ennek azonban feltétele a szakszerű beszerelés, beállítás és a megfelelő tartozékok kiegészítők. Csak a hibásan vagy szaktudás nélkül szerelt termékek vakítanak! A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeit a 6/1990 (IV. 12.) KöHÉM rendelet tartalmazza. A kiegészítő alkatrészekre is ez a rendelet érvényes!
Biztos Garancia!
Minden Hid Xenon készletünk gyártósori minőségellenőrzésen esik át, így már a gyárban kiszűrik az esetlegesen hibás alkatrészeket. Minden Xenon termékünk esetleges garanciális cseréjét azonnal raktárról végezzük. Folyamatos információ support és alkatrészellátás hatalmas raktárkészlet.
Can Bus kompatibilitás hibakód kijelzés Információ!
Ma már szinte minden Xenon készletre rá van írva, hogy Can Bus kompatibilis, így minden autóval tökéletesen működik. Elvileg ez mindaddig igaz is lehet, amíg beszerelésre kerül. Cégünk által forgalmazott Can Bus készletek sem egyformák, különböző Can Bus kompatibilitási paraméterekkel bírnak. Így mindenképp célszerű rendelés előtt egyeztetni, hogy melyik kivitelű Can Bus készlet kompatibilis tökéletesen, az Ön autójával.
Projektoros vetítőlencsés vagy normál tükör foncsoros lámpa. Milyen Xenon kell hozzá?
Nagyon fontos hogy az utólagos Xenon izzónak a halogén égő eredeti foglalata határozza meg a típusát nem, pedig a lámpa kialakítása. Persze mindenki alkothat véleményt, de fizikai magyarázat és különbség nincs.
Fontos Információ Xenon szett vásárlása előtt!
A különböző Xenon készletek első ránézésre és nem nagyon különböznek egymástól. Érdemes azonban jobban tájékozódni a döntés előtt!
Miért Jobbak a Német technológiával szerelt Xenon Szettek kategóriájukban?
Minőségi különbségek, amire érdemes odafigyelni: Kábelek, tömítések, csatlakozók anyaga, minősége szigetelése. A xenon égő minősége, anyaga, összeszerelési struktúrája, szigetelése, méretpontossága, élettartama, vetítési képe, fókuszpontja és legfőképpen a xenon izzó fényereje. Minden Xenon égőnk minőségi Burner –el, kisülés gömb –el szerelt. Trafóink vízállósága, hőállósága, zavarszűrése, indítási ideje, rezgésállósága kiemelkedő.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a MARTIN CAR TECHNOLOGY minden terméke eredeti. Feltüntetett áraink valósak, a készülékek ténylegesen elérhetőek, megvásárolhatóak. Termékeink és szolgáltatásaink az előre megadott minőséget és tudásszintet tartalmazzák. Idegen oldalakon közölt árakért és információkért, valamint azok valóságtartalmáért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Cégünk elítéli az ármanipulációt, és olyan ajánlatot, ami később hirtelen felmerült „nem várt költséggel” párosul, vagy a konkurenciát becsmérli.
Kérjük minden esetben pontosan informálódjon, hogy mit tartalmaznak az Ön által kapott ajánlatok.
A Digitális 55 watt Can Bus Stage Xenon készlet minden tartozékot és kiegészítőt tartalmaz, ami a beszereléshez szükséges.
- 2 db H.I.D. 35 watt xenon izzó
- 2 db H.I.D. 35 watt xenon trafó
- kábelkötegelők
- komplett kábelkészlet
- csavarok
- alátétek
- beszerelési útmutató

 

A kép csak illusztráció!!

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához