MARTINCAR használtautó

Peugeot HDI M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Peugeot motorokhoz

Termékeink

Galéria

Peugeot HDI M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Peugeot motorokhoz
Peugeot HDI M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Peugeot motorokhoz
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

Peugeot HDI M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Peugeot motorokhoz

A prémium termékcsaládunk a legmagasabb minőségű és tudású chip tuningbox technologiánk. Gyári csatlakozóval szerelt, digitálisan programozható tuningbox. Korszerű, Peugeot diesel motorokhoz. A beépített nagyteljesítményű processzor segítségével magasabb szintre emeli az autózás élményét.

Sokkal gyorsabban reagál az autó a gázpedál mozgására. Eltűnik a turbólyuk és már egészen a legalsó tartománytól kezdve vehemensen érezhető a teljesítménytöbblet. Kiemelkedő előnye, hogy nem csak egy ponton emeli meg a teljesítményt, hanem szinte a teljes fordulatszám tartományban jelentkezik a rendkívüli többlet nyomaték és lóerő. Kimondottan Részecskeszűrős Fap (particulate filter –el) ellátott autókhoz tervezve. Részletesen programozató egyedi jellegőrbe!!

A Prémium chip tuningbox termékcsalád kizárólag csak prémium szériás motorokhoz érhető el. Kiemelkedően jobb hatásfokot nyújtva, mint egyéb kisebb kategóriájú termékeink. Beszereléseinket az alábbi galériában tekintheti meg:

Chiptuning beszerelés fényképgaléria itt.

Az egyedileg digitálisan programozott tuningbox, nem terheli az automata váltót és igazodik az autóban lévő Fap, DPF particulate filteres szűrőkhöz. M-Power Peugeot series, a legújabb technológiával rendelkező digitális chiptuningbox. Kizárólag az új fejlesztésű, nagyteljesítményű Peugeot diesel autókhoz. Speciális computer segítségével részletesen a tulajdonos egyéni igényei szerint programozható. Egyedi nyomaték és teljesítmény-leadás görbe. Gyári csatlakozóval illeszkedik, nincs szükség az autó elektronikus rendszerének legkisebb bontására sem. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.
Kizárólag a Peugeot gyári határértékeken belül dolgozik, így nem okoz károsodást. Az autó motor védelmi rendszere aktív marad. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.
A motoroptimalizálásnak és a súly-lóerő arány megváltozásának köszönhetően az autó fogyasztása is csökken. A Peugeot specifikus M-Power chiptuningbox beszerelése nem jár garanciavesztéssel.

Jelentős fogyasztáscsökkenés!

Nő a diesel motor teljesítmény, de mégis csökken a fogyasztás? Hogy is lehet ez? A turbódízel autó menet teljesítménye és leadott nyomatéka, valamit lóereje a chiptuningbox motoroptimalizáló hatása miatt jelentősen növekszik. A fogyasztáscsökkenés egyik kisebb része ennek köszönhető. A másik lényegesen nagyobb fontossággal bíró része, a súly-lóerő arány megváltozása. Erősebb motor mozgatja az ugyanolyan súlyú karosszériát, tehát a motor kevésbé van terhelve ugyanannál a tempónál. Javul a súly-lóerő arány!! A két tényező együttes hatását kihasználva csökkenti az M-Power Prémium chiptuning box, a dízel autó fogyasztását.

Infóvonal: 06 30 200 99 75

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához