MARTINCAR használtautó

M-Power VEEDC Digitális Dízel Chip Tuningbox Elektronikus adagolóval szerelt autókhoz.

Termékeink

Galéria

M-Power VEEDC Digitális Dízel Chip Tuningbox Elektronikus adagolóval szerelt autókhoz.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

M-Power VEEDC Digitális Dízel Chip Tuningbox Elektronikus adagolóval szerelt autókhoz.

A legújabb technológiával rendelkező VEEDC digitális chip tuningbox a kínálatunkban. Maximális minőség kedvelőinek. Közvetlenül az elektromos adagolóra és az elektromos gázpedálra kapcsolódik lehetőséget ad a gázolaj befecskendezésének módosítására. Egyedileg speciális Obd computer segítségével részletesen a tulajdonos egyéni igényei szerint programozható Digitális Chip tuningbox. Egyedi nyomaték és teljesítmény görbe. Jelentősen növelhetőek az autó teljesítmény-leadási paraméterei. Nincs szükség az autó elektronikus rendszerének a legkisebb bontására sem. Kizárólag a gyári határértékeken belül dolgozik, így nem okoz károsodást. Az autó védelmi rendszere aktív marad. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény. A korszerű új típusú elektronikus adagolóval szerelt autókba javasolt. A motoroptimalizálásnak és a súly lóerő arány megváltozásának köszönhetően az autó fogyasztása is csökken.

Digitálisan parametrizálva van lehetőség állítani autó specifikusan a tuningboxot. A chiptuningbox beszerelése nem jár garanciavesztéssel. Bármikor kikapcsolható. A chip tuningboxra 1 év teljes körű garanciát vállalunk a garanciapapíron feltüntetettek alapján.

Jelentős Fogyasztáscsökkenés!

Használja a digitális chip tuning boxot mint egy fogyasztáscsökkentő –t . Nő a diesel motor teljesítmény mégis csökken a fogyasztás ?? Hogy is lehet ez? Minden dízel autó menet teljesítménye és leadott nyomatéka valamit lóereje a chip tuning box motor optimalizáló hatása miatt jelentősen növekszik. A fogyasztáscsökkenés egyik kisebb része ennek köszönhető. A másik lényegesen nagyobb fontossággal bíró része a súly lóerő arány megváltozása. Erősebb motor mozgat ugyanolyan súlyú karosszériát, tehát a motor kevésbé van terhelve ugyanannál a tempónál. Javul a súly lőerő arány!! A két tényező együttes hatását kihasználva csökkenti tehát a chiptuning box a dízel autó fogyasztását. Legyen szó a legkisebb diesel autóról Pl. az 1.3 Multijet motoroknál százas körüli tempónál már fél liter feletti az üzemanyag megtakarítás. Nagyobb diesel autóknál a chip tuning box –al sokkal nagyobb a relatív fogyasztáscsökkenés. Pl: BMW X5 3.0d –nél százhetvenes tempónál akár 3 liter is lehet a fogyasztáscsökkenés, de ugyanennél az autónál, a (papás) százas tempónál 8 deci a fogyasztás csökkenése garantáltan. Kis matematikával kiszámolható hogy a plusz teljesítmény és vezetési élmény hamarosan meg is térül Önnek. De ha csak a fogyasztás csökkentése a cél, akkor is érdemes a digitális chip tuning box ban gondolkodni.

Fontos!!

A chiptuningbox megrendelhető házhozszállítással is. Fontos azonban, hogy a chiptuningbox univerzális programot tartalmaz alapból. Teljes hatékonysággal csak a Martin Car Technology szakszervizeiben egyedileg OBD computerrel programozott és konfigurált chiptuningbox működik. A maximális teljesítménynövekedés és fogyasztáscsökkenés érdekében célszerű ezt a típusú tuningboxot beszereléssel együtt megvásárolni. Hibás működésű autóba nem szerelhető be.

A chiptuningbox készlet tartalma:

VEEDC Digitális Chiptuningbox
Kábelköteg

Az ár a beszerelést nem tartalmazza.

Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához