MARTINCAR használtautó

Mercedes Benz C osztály, W204 gyári TV és DVD menet közbeni felszabadító modul, TV és DVD free.

Termékeink

Galéria

Mercedes Benz C osztály, W204 gyári TV és DVD menet közbeni felszabadító modul, TV és DVD free.
Egyedi ár kérem érdeklődjön az webshop@martincar.hu vagy +36 30 2 644 644.

 

Mercedes C- osztály, W204 menet közbeni gyári TV és DVD felszabadító modul, TV és DVD free. Speciális külön álló elektronikai Can Bus modul, amely nem írja át az autó OBD computer-ét. Így nem lép fel semmilyen vezérlőegység és computer probléma. Bármikor eltávolítható. Új vagy nagy értékű autóknál mindenképpen a TV free modult (interfész –t) javasoljuk. Nem kerül többe, mint az autó saját komputerének csatlakozón keresztüli programozása. Nincsenek szoftveres vezérlési problémák. A speciális gyári modulok használata egyre jobban háttérbe szorítja a computer átírásos TV felszabadítás-t. Bármikor ki és bekapcsolható ezért Nyugat Európában is legálisan használható. Németországban súlyos büntetés jár a computeresen TV free módosított autóért.
Ez a termék csak beszereléssel egybekötve rendelhető meg, amely szakmai képzettséget igényel, a biztonságos és megbízható működés érdekében.
 
Fontos !!!
Ugyanolyan autótípus és rádiótípus esetén is lehetnek különbségek. Ezért mindenképp szükséges a személyes egyeztetés! Gyártás éve, alvázszám alapján tudjuk összeállítani az Ön által elképzelt rendszert.
 
A megadott ár tájékoztató jellegű, a mindenkori valutaárfolyam függvényében változhat.
Ingyenesen kiszállítjuk Önnek a csomagját, ha még 40 000 értékben választ kínálatunkból !!
További információk: 06 30 2 644 644 - Webshop,
Vissza a listához