MARTINCAR használtautó

Porsche Cayenne Diesel Digitális Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Porsche motorokhoz

Termékeink

Galéria

Porsche Cayenne Diesel Digitális Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Porsche motorokhoz

A prémium termékcsaládunk a legmagasabb minőségű és tudású chip tuningbox technológiánk. Gyári csatlakozóval szerelt, digitálisan programozható tuningbox. Korszerű, Porsche diesel motorokhoz. A beépített nagy teljesítményű processzor segítségével magasabb szintre emeli az autózás élményét.

Sokkal gyorsabban reagál az autó a gázpedál mozgására. Eltűnik a turbólyuk és már egészen a legalsó tartománytól kezdve vehemensen érezhető a teljesítmény többlet. Kiemelkedő előnye, hogy nem csak egy ponton emeli meg a teljesítményt, hanem szinte a teljes fordulatszám tartományban jelentkezik a rendkívüli többlet nyomaték és lóerő. Kimondottan részecskeszűrős Fap(particulate filter –el) ellátott autókhoz tervezve. Részletesen programozató egyedi jelleggörbe!!

A Prémium chip tuningbox termékcsalád kizárólag csak prémium szériás motorokhoz érhető el. Kiemelkedően jobb hatásfokot nyújtva, mint egyéb kisebb kategóriájú termékeink.

Az egyedileg digitálisan programozott tuningbox, nem terheli az automata váltót és igazodik az autóban lévő Fap, DPF particulate filteres szűrőkhöz. Porsche diesel series, a legújabb technológiával rendelkező digitális chiptuningbox. Kizárólag az új fejlesztésű, nagy teljesítményű Porsche diesel autókhoz. Speciális computer segítségével részletesen a tulajdonos egyéni igényei szerint programozható. Egyedi nyomaték és teljesítmény-leadás görbe. Gyári csatlakozóval illeszkedik, nincs szükség az autó elektronikus rendszerének legkisebb bontására sem. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.

Kizárólag az Porsche gyári határértékeken belül dolgozik, így nem okoz károsodást. Az autó motor védelmi rendszere aktív marad. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljesfordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.

A motor optimalizálásnak és a súly-lóerő arány megváltozásának köszönhetően az autó fogyasztása is csökken. Az Porsche diesel chiptuningbox beszerelése nem jár garanciavesztéssel.

Jelentős fogyasztás csökkenés!

Nő a diesel motor teljesítmény, de mégis csökken a fogyasztás? Hogy is lehet ez? A turbódízel autó menet teljesítménye és leadott nyomatéka, valamit lóereje a chiptuningbox motor optimalizáló hatása miatt jelentősen növekszik. A fogyasztás csökkenés egyik kisebb része ennek köszönhető. A másik lényegesen nagyobb fontossággal bíró része, a súly-lóerő arány megváltozása. Erősebb motor mozgatja az ugyanolyan súlyú karosszériát, tehát a motor kevésbé van terhelve ugyanannál a tempónál. Javul a súly-lóerő arány!! A két tényező együttes hatását kihasználva csökkenti a Porsche diesel Prémium chiptuning box, a dízel autó fogyasztását.  Pl: Porsche Cayenne–nél százhetvenes tempónál akár 3liter is lehet a fogyasztás csökkenés, de ugyanennél az autónál, százas tempónál 8 deci a fogyasztás garantált csökkenése.

Infóvonal: 06 30 200 99 75