MARTINCAR használtautó

Audi A6 M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Audi motorokhoz beszerelése

Termékeink

Galéria

Audi A6 M-Power Digitális Egyedileg Programozható Prémium Chiptuning Box Common Rail Diesel Audi motorokhoz beszerelése

A prémium termékcsaládunk a legmagasabb minőségű és tudású chip tuningbox technologiánk. Gyári csatlakozóval szerelt, digitálisan programozható tuningbox. Korszerű, Audi diesel motorokhoz. A beépített nagyteljesítményű processzor segítségével magasabb szintre emeli az autózás élményét.

Sokkal gyorsabban reagál az autó a gázpedál mozgására. Eltűnik a turbólyuk és már egészen a legalsó tartománytól kezdve vehemensen érezhető a teljesítménytöbblet. Kiemelkedő előnye, hogy nem csak egy ponton emeli meg a teljesítményt, hanem szinte a teljes fordulatszám tartományban jelentkezik a rendkívüli többlet nyomaték és lóerő. Kimondottan Részecskaszűrős Fap (particulate filter –el) ellátott autókhoz tervezve. Részletesen programozató egyedi jellegőrbe!!

A Prémium chip tuningbox termékcsalád kizárólag csak prémium szériás motorokhoz érhető el. Kiemelkedően jobb hatásfokot nyújtva, mint egyéb kisebb kategóriájú termékeink.


Az egyedileg digitálisan programozott tuningbox, nem terheli az automata váltót és igazodik az autóban lévő Fap, DPF particulate filteres szűrőkhöz. M-Power Audi series, a legújabb technológiával rendelkező digitális chiptuningbox. Kizárólag az új fejlesztésű, nagyteljesítményű Audi diesel autókhoz. Speciális computer segítségével részletesen a tulajdonos egyéni igényei szerint programozható. Egyedi nyomaték és teljesítmény-leadás görbe. Gyári csatlakozóval illeszkedik, nincs szükség az autó elektronikus rendszerének legkisebb bontására sem. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.
Kizárólag az Audi gyári határértékeken belül dolgozik, így nem okoz károsodást. Az autó motor védelmi rendszere aktív marad. Már alsó tartománytól kezdve érezhető a rendelkezésre álló nyomaték és lóerő többlet. A teljes fordulattartományban jelentkezik a plusz teljesítmény.
A motoroptimalizálásnak és a súly-lóerő arány megváltozásának köszönhetően az autó fogyasztása is csökken. Az Audi specifikus M-Power chiptuningbox beszerelése nem jár garanciavesztéssel.

Jelentős fogyasztáscsökkenés!
Nő a diesel motor teljesítmény, de mégis csökken a fogyasztás? Hogy is lehet ez? A turbódízel autó menet teljesítménye és leadott nyomatéka, valamit lóereje a chiptuningbox motoroptimalizáló hatása miatt jelentősen növekszik. A fogyasztáscsökkenés egyik kisebb része ennek köszönhető. A másik lényegesen nagyobb fontossággal bíró része, a súly-lóerő arány megváltozása. Erősebb motor mozgatja az ugyanolyan súlyú karosszériát, tehát a motor kevésbé van terhelve ugyanannál a tempónál. Javul a súly-lóerő arány!! A két tényező együttes hatását kihasználva csökkenti az M-Power Prémium chiptuning box, a dízel autó fogyasztását.  Pl: Audi Q7 3.0 tdi –nél százhetvenes tempónál akár 3 liter is lehet a fogyasztáscsökkenés, de ugyanennél az autónál, százas tempónál 8 deci a fogyasztás garantált csökkenése.