MARTINCAR használtautó

Ford Fiesta Bury Comfort COMPACT 9045 bluetooth kihangosító beszerelése

Termékeink

Galéria

Ford Fiesta Bury Comfort COMPACT 9045 bluetooth kihangosító beszerelése

Magyarországon törvény tiltja a (handsfree) kihangosító nélküli telefonálást vezetés közben. Ez a tilalom a telefon vezetés közbeni manuális felvételére is kiterjed. A Bury az autóvezetők gyakorlati igényeit és elvárásait szem előtt tartva úgy fejlesztette ki a Comfort COMPACT autós kihangosító rendszereket /Bluetooth, fix beépítésű/, hogy Önnek a maximális rugalmasságot a törvényesség megtartása mellett biztosítsa a mobilkommunikáció területén.

1.
Válassza ki a Bury Bluetooth mobiltelefon kihangosító egységet és üzemelje be autójában.
2.
Telefonáljon kényelmesen és biztonságosan.
Ha mobiltelefonját le szeretné cserélni, a Bury autós Bluetooth kihangosító rendszer segítségével nincs szüksége új és extra felszerelések beépítésére. Megtarthatja az előzőleg használt Bluetooth kihangosító alapegységét. Az új mobiltelefon vásárlásakor elég mindössze arra figyelni, hogy az új készülék rendelkezzen Bluetooth funkcióval, mert ez esetben tovább használhatja a komplett kihangosító rendszert.

A legújabb fejlesztés a Bury Bluetooth kihangosítók termékskáláján a Comfort COMPACT 9045. A Comfort COMPACT 9045 univerzális telefon kihangosító bázis egység Bluetooth mobiltelefon készülékek számára. Az autó audió rendszerén hangosít ki, bejövő és indított hívás esetén is automatikusan némítja az autórádiót. Beépítést igényel.
Az A2DP /Advanced Auto Distribution Profile/ segítségével Bluetooth készülékéről lejátszhatja kedvenc MP3 számait, audió fájljait az autó-hifi berendezésén keresztül. A beépített A2DP technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefon, de PDA és akár Laptop kihangosítóként is használható.

A Comfort COMPACT 9045 bluetooth kihangosító bázis egység részei:
-Elektronikus doboz
-Kezelő gombok
-Mikrofon

Telefonbeszélgetés közben egy gombnyomással átváltható a hang kihangosításról a mobil készülékre.
A kihangosító készülék támogatja a mobiltelefonok hangvezérlés funkcióit is. Amennyiben telefonja rendelkezik ilyen szolgáltatással, csak mondja ki a hívni kivánt telefonszámhoz tartozó nevet és a Comfort COMPACT 9045 kihangosító, a mobiltelefonon keresztül máris tárcsázza a hívni kivánt számot.
Tökéletes, az autórádión szabályozható hangzás a jármű hangrendszerének köszönhetően. Az optimálisan elhelyezhető külső mikrofon magas minőségű beszédhangot továbbít.    
A készülék szoftvere, az innovatívan fejlődő mobiltelefonia követelményeihez könnyedén alkalmazkodik, hiszen az újonnan megjelenő mobiltelefon készülékek új szoftver-alkalmazásaihoz folytonosan bővül. A bövebb tartalmú kihangosító szoftver-verziókat Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyedén lehet frissíteni a kihangosító készülékre.
A Comfort COMPACT 9045 egy elegáns, hangvezérléses autós kihangosító szett Bluetooth-os mobilok számára.

A Comfort COMPACT 9045 legfontosabb tulajdonágai:

-Fix beépítésű (beépítést igénylő) autós Bluetooth telefon és PDA kihangosító egység, rádió némítással.
-MP3 zenelejátszás, A2DP profil támogatása.
-Könnyű váltás kihangosítás és a telefon-használat között.
-Hangvezérlő funkció támogatása.
-Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően.
-Frissíthető szoftver.

GSM kihangosítás 1 hangszórón! Fix beépítésű (beépítést igénylő) autós Bluetooth mobiltelefon kihangosító egység, rádió némítással, A2DP zenelejátszással. Támogatja a mobiltelefonok hangvezérlő funkcióit. Tökéletes hangminőség a jármű hangrendszernek köszönhetően. A készülék szoftvere könnyedén frissíthető.