MARTINCAR használtautó

Audi A6 Dension Gateway Lite BT MkII beszerelése

Termékeink

Galéria

Audi A6 Dension Gateway Lite BT MkII beszerelése

 

Dension Gateway Lite BT MkII zene lejátszás, telefon kihangosítás, navigáció hangja, Youtube megszólaltatása az autó gyári rádióján keresztül! USB bemenet, iPod, Aux bemenet opciól, vezérlési lehetőséggel, 250 autótípushoz

Játsszon le zenét DIGITÁLIS minőségben okostelefonjáról, vezeték nélkül!
Integrált média adapter fejlett A2DP, AVCRP Bluetooth technológiával, teljeskörű telefon kihangosítással.
Zene lejátszás, telefon kihangosítás, navigáció hangja, Youtube megszólaltatása az autó gyári rádióján keresztül! USB bemenet, iPod, Aux bemenet opciól, vezérlési lehetőséggel, 250 autótípushoz! Virtuális CD-tárként megjelenő, integrált, digitális médialejátszó és telefon kihangosító adapter, Bluetooth A2DP technológiával.
Kéznélküli telefonkihangosítás és  Bluetooth-on keresztüli sztereo zenelejátszás autójában. Az Advanced Audio Distribution Protocol képességgel okostelefonról, vagy USB, és egyéb forrásból történő zenelejátszás az autó gyári rendszerén keresztül.

Csatlakoztassa USB alapú lejátszóját,vagy iPod-ját / iPhone-ját vagy AUX in bemeneten bármilyen lejátszót, sőt hangosítsa ki Bluetooth képes telefonját egyetlen eszköz segítségével, mely digitális minőségben viszi be eszközeiről a hangot autórádiójába és szólalhatnak meg azok az autóhangszórókon keresztül!

Az új Gateway Lite BT MkII egy könnyen kezelhető média/Bluetooth adapter, mely lehetővé teszi az USB alapú eszközökről történő vagy az iPod/ Aux In bemeneteken keresztüli zenelejátszást.  Sőt, képes arra is, hogy A2DP Bluetooth képes telefonját kihangosítsa és az azon tárolt, vagy azzal streamelt zenetartalmakat is autója hifirendszerén át hallgathassa.

Választhat, hogy az egyes eszközöket az autórádió gombjaival, vagy azok saját kezelőfelületéről akarja-e vezérelni. Fogadhat, elutasíthat, vagy várakoztathat hívást a gyári autórádió vagy kormánygombjai segítségével.

Legyen okostelefonja autója médiaközpontja! Hallgasson róla zenét, vagy a navigációs hangutasításokat, miközben telefonálni is a törvényi szabályozás szerint tud!

Nincs zene telefonján? Hallgasson az USB-n keresztül! A jó minőségben tömörített (192kbps) mp3 fájlokból 1GB "tárterület" kb. 11 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, azaz egy 16GB-os pendrive használatával több mint egy hétig hallgathatnánk zenét folyamatosan!

A Gateway Lite BT MkII a Lite 3-hoz hasonlóan egy virtuális CD tárként működik és a CD meghajtós gyári autórádiók egy 6 lemezes CD tárként látják. Hat mappát képes kezelni, amelyek közül négyben lejátszási listák lehetnek és ezeken belül lehet akár a kormánygombokkal is lépkedni a számok között. A Gateway Lite BT MkII alapértelmezetten USB lejátszásra képes, de a termék kialakítása miatt két opcionális bemenettel kiegészíthető.

iPod/ iPhone csatlakoztatásának lehetősége  dokkoló kábellel vagy iPod/iPhone tartóbölcsővel
AUX In bemenet( vonali szintű analóg bemenet bármilyen eszközhöz 3,5mm-es jack dugóval ) is elérhető.
Így gyakorlailag bármilyen forrásból játszhat le zenét, azt az autórádiójáról, vagy magáról a lejátszó eszközről vezérelve.
 Egy pendrive ( flash memória kártya ) vagy mobil HDD esetében nyilván nincs mód azt a lejátszóról vezérelni, így a különböző mappák és lejátszási listák az autórádió gombjaival vezérelhetőek.

Nincs bonyolult menürendszer amire emlékezni kell, vagy komplex működtetés, elég az iPod-ot vagy az USB-eszközt csatlakoztatni, nyomja meg a CDC gombot és válassza az 1-6-os CD-t,  a zene már hallatszik is az autó audio rendszerén.  

Mire és hogyan használható?
Párosítsa össze Bluetooth képes telefonjával és használja teljesértékű kihangosítóként és zenelejátszóként!
Fogadhat, elutasíthat, vagy várakoztathat hívást a gyári autórádió gombjai segítségével.
Hallgassa "USB-n" ( pendrive, mobil HDD, vagy bármilyen egyéb USB alapú lejátszón) tárolt zenéit az autó gyári audio rendszerén.
Az USB-n található könyvtárak a CD tár vezérlő gombjaival választhatóak
Léptessen számokat a rádió vagy a kormány kezelőszerveivel.
Töltse iPod-ját lejátszás közben!( opcionális kábel)
Az iPod további funkciói az eredeti kezelőszerven (click-wheel) érhetőek el
Az AUX In bemenet ( 3,5mm-es jack dugó) minden lejátszó csatlakoztatását lehetővé teszi, hiszen ez talán a legjobban elterjedt formátum. Vonali - analóg - bemenet, de széleskörű kompatibilitást és gyakorlatilag CD minőségű hangot biztosít.  
Az iPod/ iPhone elhelyezhető a kiegészítőként kapható tartóban, vagy egyszerűen minden „elrejthető” a kesztyűtartóban.

 

Képességei:
USB: Flash Memória és HDD (UBS1.1 vagy újabb)
File rendszer: FAT16 vagy FAT32
Tároló kapacitás: nincs elvi felső határ, de javasoljuk 16GB-ig terjedő pendrive-ok használatát. 32 GB mérettől ajánljuk a gateway indexer programunk letöltését és alkalmazását (lásd a cikk végén)
Támogatott zene formátumok: MP3, WMA, WAV, OGG
iPod Classic, iPod (4. generáció), iPod nano(1-6. generációig), iPod mini
iPod Photo 4G, iPod Video 5G
iPod Touch (1-3. generációig)
iPhone, iPhone 3G / 3GS / 4 / 4S
Egészítse ki a Gateway Lite BT MKII-t az opcionális tartozékokkal! Görgessen lejjebb a tartozékok eléréséhez!

A hordozókon történő keresést a készülék indexeléssel valósítja meg, ami 32 GB mérettől lelassíthatja azt. Ezért fejlesztettük ki a Gateway Indexer-t, amely egy számítógépen futtatva azt elvégzi a Gateway helyett.  Töltse le innen.

 

Kompatibilitások
Autó kompatibilitás
A Gateway Lite kompatibilitása függ az autó típusától. Alfa, Audi, BMW, Fiat, Honda, Lexus, Mazda, Renault, Skoda, Suzuki, Toyota, VW márkák sokféle típusához alkalmazható.

iPod/iPhone kompatibilitás
A következő készülékeket támogatja:
iPod 4G and 4G Photo
iPod Mini
iPod 5G Video
iPod nano (1st , 2nd ,3rd, 4th generations)
iPod Classic
iPod touch (1st, 2nd generations)
iPhone 1G
iPhone 3G
iPhone 3Gs
iPhone 4
iPhone 4S
Fájl kompatibilitás
MP3
MPEG1 Layer 3 : 32; 44,1; 48 kHz (32 - 320kbps);
MPEG2 Layer 3 : 16; 22,05; 24 kHz (8 - 160kbps);
MPEG2.5 Layer 3 : 8; 11.025; 12 kHz (8 -160 kbps) from 96 kb/s to 320 kb/s;
MP3 Variable Bit Rate (VBR) (up to 320kb/s).
WMA 4 - 44.1 kHz at sample rates up to 320 kb/s. Except for DRM protected files.
WAV (16 bit, uncompressed PCM)
Nem támogatott:
WMA Pro
WMA lossless
WMA DRM
Támogatott lejátszási lista formátumok:
M3U
PLS
Bluetooth kompatibilitás:
Bluetooth képes telefonok, gyártófüggetlenül.
Szöveg képesség
A GW Lite BT MkII modell a nem szövegképes autókhoz került kifejlesztésre. Amennyiben autója képes szöveg információ megjelenítésére, ( ID3 tags) figyelmébe ajánljuk a Gateway FIVE  ( iPod, USB, Bluetooth-al, Can Bus rendszerekhez, vagy a Gateway 500-t,(iPod, USB, opcionális Bluetooth-al, MOST rendszerű autókhoz